Käyttöehdot

1. KOSKEVA VAIKUTUS. Tämä on sitova sopimus teidän ja ”. Apu-Lahde. (”Me”, ”me”, ”yritys”). Käyttämällä Internet-sivustoa osoitteessa ’. http://www.apu-lahde.fi. (”Sivusto”), suostut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos milloin tahansa löydät nämä käyttöehdot kohtuuttomiksi, sinun täytyy välittömästi poistua sivustosta ja lopettaa sen käyttö.

2. YKSITYISPOLITIIKKA. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja sallimme sinun hallita henkilötietojesi käsittelyä. Täydellinen selvitys nykyisestä tietosuojakäytännöstä löytyy napsauttamalla tätä . Tietosuojakäytäntömme on sisällytetty tähän sopimukseen nimenomaisesti tähän viittaukseen.

3. SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ. Näitä käyttöehtoja on tulkittava Kalifornian ja Yhdysvaltojen lakien mukaisesti ja niihin ei sovelleta lainvalintasääntöjä. Tämä sivusto on tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa sijaitsevien henkilöiden käyttöön.

4. MINIMUM AGE. Sinun on oltava vähintään 18-vuotias voidaksesi käyttää ja osallistua tähän sivustoon. Voit taata ja takaa, että olet vähintään 18-vuotias ja voit tehdä tämän sopimuksen oikeudellisesta näkökulmasta.

5. EBOOK SIGNUPS JA MAILINGS. Sinulla on mahdollisuus, mutta ei velvollisuutta, rekisteröityä ja saada ilmainen e-kirja meiltä. Jos teet niin, suostut vastaanottamaan lisää kaupallisia sähköpostiviestejä.

6. EMAIL COMMUNICATIONS. Kun otat meihin yhteyttä, annat nimenomaisen suostumuksen ja suostut vastaanottamaan meiltä sähköpostiviestejä. Nämä sähköpostiviestit voivat olla luonteeltaan kaupallisia tai ei-kaupallisia. Ei-kaupalliset sähköpostit voivat sisältää, mutta eivät rajoitu näihin, hallinnollisia kysymyksiä ja ilmoituksia näiden ehtojen, tietosuojakäytännön tai muun sivuston dokumentaation muutoksista.

7. OHJELMISTON KÄYTTÖ. Yritys voi tehdä tiettyjä ohjelmia saataville sivustolta. Jos lataat ohjelmiston sivustosta, ohjelmisto, mukaan lukien kaikki ohjelmiston sisältämät tai tuottamat tiedostot ja kuvat, sekä liitännäiset tiedot (yhteisesti ”ohjelmisto”) katsotaan yritykselle lisensoiduksi henkilökohtaisiin, ei-kaupallisiin, vain kotikäyttöön. Yhtiö ei luovuta ohjelmiston otsikkoa tai immateriaalioikeuksia, ja Yhtiö säilyttää täyden ja täydellisen omistusoikeuden ohjelmistoon sekä kaikki siihen liittyvät immateriaalioikeudet. Et saa myydä, levittää tai toistaa ohjelmistoa, etkä voi purkaa, kääntää insinööriä, purkaa tai muuten muuntaa ohjelmistoa ihmisen havaittavaksi muodoksi. Kaikki tavaramerkit ja logot ovat yrityksen tai sen lisenssinantajien omistuksessa, eikä niitä saa kopioida tai käyttää millään tavalla.

8. KÄYTTÄJÄN SISÄLTÖ. Lähettämällä, lataamalla, näyttämällä, suorittamalla, lähettämällä tai muuten jakamalla tietoa tai muuta sisältöä (”User Content”) sivustolle annatte yritykselle, sen tytäryhtiöille, virkailijoille, johtajille, työntekijöille, konsultteille, edustajille ja edustajille pysyvän – ei-yksinoikeudellinen käyttöoikeus käyttää käyttäjän sisältöä yhtiön, sen tytäryhtiöiden, virkailijoiden, johtajien, työntekijöiden, konsulttien, edustajien ja edustajien toiminnan yhteydessä, mukaan lukien rajoituksetta oikeus kopioida, levittää, lähettää, julkisesti, julkisesti, kopioida, muokata, kääntää ja muokata käyttäjän sisältöä. Sinulle ei korvata mitään Käyttäjäsisältöä. Hyväksyt, että yritys voi julkaista tai muulla tavoin julkistaa nimesi käyttäjän sisällön yhteydessä. Kun lähetät Käyttäjäsisällön sivustoon, takaat ja esität, että sinulla on käyttöoikeudet käyttäjäsisältöön tai muutoin valtuutetaan lähettämään, jakamaan, näyttämään, suorittamaan, lähettämään tai muuten jakamaan Käyttäjän sisältöä.

9. INTELLEKTUAALISEN OMINAISUUDEN LAINSÄÄDÄNTÖJEN VASTUU. Sivustoa käytettäessä noudatatte muiden henkilöiden immateriaalioikeuksia. Sivuston käyttöä säännellään aina tekijänoikeuden ja teollis- ja tekijänoikeuksien käytön osalta. Sitoudut olemaan lataamatta, lataamatta, näyttämättä, suorittaen, lähettämättä tai muuten jakamatta mitään tietoja tai sisältöä (kollektiivisesti, ”Sisältö”), joka rikkoo kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä tai muita immateriaalioikeuksia tai omistusoikeuksia. Sitoudut noudattamaan tekijänoikeuden ja immateriaalioikeuksien käyttöä koskevia lakeja, ja sinä olet yksin vastuussa mahdollisten asiaankuuluvien lakien rikkomisista ja kolmansien osapuolten oikeuksien loukkauksista, jotka aiheutuvat minkä tahansa sisällön, jonka annat tai lähetät, tai jotka on annettu tai lähetetään käyttäjän tunnuksella. Todistustaakka siitä, että jokin sisältö ei riko lakeja tai kolmansien osapuolten oikeuksia, kuuluu yksinomaan sinulle. Kaikkia digitaalisen vuosituhannen tekijänoikeuslain asioita käsitellään DMCA-käytäntöjemme mukaisesti, jonka voit käyttää sivun alareunassa olevan DMCA-linkin kautta.

10. VASTUULLINEN SISÄLTÖ. Sitoudut olemaan lataamatta, lataamatta, näyttämättä, suorittaen, lähettämättä tai muuten jakelematta mitään sisältöä, joka (a) on surkea, loukkaava, räikeä, pornografinen, loukkaava tai uhkaava; b) kannattaa tai kannustaa käyttäytymiseen, joka voi olla rikos, johtaa siviilioikeudelliseen vastuuseen tai muutoin rikkoa sovellettavaa paikallista, valtiollista tai kansallista lainsäädäntöä tai asetusta; (c) mainostaa tai muutoin pyytää rahoja tai on pyytänyt tavaroita tai palveluja; tai d) antaa lääkärin neuvoja muille käyttäjille. Yritys pidättää itsellään oikeuden lopettaa vastaanotto, siirto tai muu sellaisen materiaalin jakelu sivuston avulla ja tarvittaessa poistaa tällaiset materiaalit palvelimiltaan. Yhtiö aikoo tehdä täyttä yhteistyötä kaikkien lainvalvontaviranomaisten tai -virastojen kanssa näiden ehtojen tai sovellettavien lakien rikkomisen tutkinnassa.

11. INTELLEKTUAALISEN OMINAISUUDEN LAINSÄÄDÄNTÖJEN VASTUU. Käyttäessäsi Sivustoa suostut noudattamaan lakia ja kunnioittamaan muiden immateriaalioikeuksia. Sivuston käyttöä ohjaavat aina tekijänoikeuden ja immateriaalioikeuksien käyttö, ja niihin sovelletaan lakeja. Sitoudut olemaan lataamatta, lataamatta, näyttämättä, suorittaen, lähettämättä tai muuten jakamatta mitään tietoja tai sisältöä (kollektiivisesti, ”Sisältö”), joka rikkoo kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä tai muita immateriaalioikeuksia tai omistusoikeuksia. Sitoudut noudattamaan tekijänoikeuden ja immateriaalioikeuksien käyttöä koskevia lakeja, ja sinä olet yksin vastuussa mahdollisten asiaankuuluvien lakien rikkomisista ja kolmansien osapuolten oikeuksien loukkauksista, jotka aiheutuvat minkä tahansa sisällön, jonka annat tai lähetät, tai jotka on annettu tai lähetetään tilisi avulla. Todistustaakka siitä, että jokin sisältö ei riko lakeja tai kolmansien osapuolten oikeuksia, kuuluu yksinomaan sinulle.

12. EI TAKUUJA. Me hylkäsimme kaikki takuut. VASTAAVAT SIVUN KÄYTTÖÖN ”ON ON” ILMOITETTAAN ILMOITUKSESTA. VOITTAA MITÄÄN JA KAIKKIEN VAIKUTUKSEN TAI VÄHENTÄMISEN VAARA KÄYTTÖÖN TAI KÄYTTÖÖN KOSKEVAAN KÄYTTÖÖN. LAINSÄÄDÄNNÖN VOIMASSA OLEVAN VÄHIMMÄISEN ULKOPUOLELLE VASTAAVAT VAIHTO- JA KAIKKI TAKUUT, JOTKA VOIMASSA OLEVAT TAI SOVELLETTAVAT, EIVÄT KUIN EI OLE RAJOITETAAN, KAIKKI TULEVAT TAKUUT MERKITTÄVYYDESSÄ, TÄYTTÄMISEKSI TARKOITETUT TAVOITTEET TAI NÄYTTÖJÄRJESTELMÄN. Emme takaa, että sivusto tai palvelu vastaa vaatimuksistasi tai siitä, että SIVU TAI PALVELUN TOIMINTA EI OLE VOITETTU TAI VIRHEELLISESTI.

13. RAJOITETTU VASTUU. VASTUU ON SINUN RAJOITETTU. LAINSÄÄDÄNNÖN VOIMASSA OLEVAN MAKSIMAALISEN VOIMAAN EI SAA VASTAA KOSKEVAN VAIKUTUKSEN VAIKUTUKSIIN (MUKAAN, EIVÄT RAJOITETAAN, ERIKOIS-, TULEVAISUUS-, TAI TAPAHTUMATTOMAT VAIKUTUKSET, TAPAHTUMAT TAI TIETOJEN TULOKSET). ) OLETTAVAT TAI YHTEYDESSÄ SIVUN TAI KÄYTTÖÖN MUUT MUUT MATERIAALIT JA PALVELUT, JOTKA MYÖNNETÄÄN YHTEYTTÄ. Tätä rajoitusta sovelletaan riippumatta siitä, aiheutuvatko vahingot sopimusrikkomuksesta, vahingosta tai muusta oikeudellisesta teoriasta tai toiminnasta.

14. KIINNITYSTIETOT. Meillä ei ole minkäänlaista määräysvaltaa minkään kolmannen osapuolen sivustoista tai materiaaleista. Työskentelemme useiden kumppaneiden kanssa, joiden Internet-sivustot voivat olla yhteydessä sivustoon. Koska emme voi valvoa näiden kumppani- ja kumppanisivustojen sisältöä ja suorituskykyä, emme takaa näiden sivustojen toimittamien tietojen tarkkuutta, valuuttaa, sisältöä tai laatua, emmekä ota vastuuta tahattomasta, epämiellyttävästä, virheellisestä , harhaanjohtava tai laitonta sisältöä, joka voi oleskella näillä sivustoilla. Samoin sivustoosi käytön yhteydessä voi ajoittain olla käytettävissä sisällön kohteita (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, verkkosivustot), jotka ovat kolmansien osapuolten omistamia. Hyväksyt ja suostut siihen, että emme anna mitään takeita tämän kolmannen osapuolen sisällön tarkkuudesta, valuutasta, sisällöstä tai laadusta eikä ota vastuuta siitä, ja että, ellei nimenomaisesti toisin säädetä, nämä käyttöehdot koskevat sinua ja kaikki kolmannen osapuolen sisällöt.

15. KIELLETTY KÄYTTÖ. Me asetamme tiettyjä rajoituksia Sivuston sallittua käyttöä varten. Sinulla ei ole oikeutta loukata tai yrittää rikkoa sivuston suojausominaisuuksia, mukaan lukien rajoituksetta (a) sellaisen sisällön tai tietojen käyttäminen, jota ei ole tarkoitettu sinulle, tai kirjautumalla palvelimelle tai tilille, jolle sinulla ei ole käyttöoikeutta; (b) yrittää tutkia, skannata tai testata Sivuston tai siihen liittyvän järjestelmän tai verkon haavoittuvuutta tai rikkoa suojaus- tai todentamistoimenpiteitä ilman asianmukaista lupaa; (c) häiritä tai yritetään häiritä palvelua kenellekään käyttäjälle, isännälle tai verkolle, mukaan lukien rajoituksetta viruksen lähettäminen sivustolle, ylikuormitus, ”tulva”, ”roskaposti”, ”postipommitukset”, kaatuu ”tai” DDOS-hyökkäyksen aloittaminen sivustolla ”; (d) Sivuston käyttäminen pyytämättömien sähköpostiviestien lähettämiseen, mukaan lukien rajoituksetta tarjoukset tai tuotteiden tai palvelujen mainokset; (e) minkä tahansa TCP / IP-paketin otsikon tai minkä tahansa otsikkotietojen osan väärentäminen millä tahansa sähköpostilla tai millä tahansa Web-sivustoa käyttävällä viestillä; tai (f) yrittää muokata, kääntää insinööriä, purkaa, purkaa tai muuten vähentää tai yrittää vähentää ihmisen havaittavaan muotoon mitä tahansa lähdekoodia, jota käytämme Sivuston tarjoamisessa. Järjestelmän tai verkon turvallisuuden rikkominen saattaa edellyttää siviili- ja / tai rikosoikeudellista vastuuta.

16. HENKILÖSTÖ. Sitoudut korvaamaan meitä tietyistä teoista ja laiminlyönneistä. Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään harmitonta Yhtiötä, sen tytäryhtiöitä, virkailijoita, johtajia, työntekijöitä, konsultteja, edustajia ja edustajia kaikista kolmannen osapuolen vaatimuksista, tappioista, vastuusta, vahingoista ja / tai kustannuksista (mukaan lukien kohtuulliset asianajajapalkkiot) ja kustannukset), jotka johtuvat sivustosi käyttöoikeudesta tai käyttöstä, näiden käyttöehtojen rikkomisesta tai rikkomisesta tai minkä tahansa tilin käyttäjän muusta käyttäjän immateriaalioikeuksista tai muista oikeuksista. Ilmoitamme sinulle viipymättä tällaisesta vaatimuksesta, menetyksestä, vastuusta tai kysynnästä ja annamme sinulle kohtuullisen avun omalla kustannuksellaan puolustettaessa tällaisia ​​vaatimuksia, tappioita, vastuuta, vahinkoja tai kustannuksia.

17. COPYRIGHT. Kaikki Sivuston tai Palvelun sisältö ovat: Copyright © ’. 2017. ’. Apu-Lahde. ”.

18. SÄÄNTELY; Luopumista. Jos toimivaltainen tuomioistuin toteaa jostakin syystä, että näissä käyttöehdoissa ei ole määräyksiä tai ehtoja, joita ei voida panna täytäntöön, kaikki muut ehdot ja ehdot pysyvät muuttumattomina ja täysin voimassa. Mitään näiden käyttöehtojen säännösten rikkomista koskevasta luopumisesta ei voida luopua mistään aikaisemmasta, samanaikaisesta tai myöhemmästä saman tai muiden säännösten rikkomisesta, eikä poikkeuslupa ole voimassa ainoastaan, jos se on tehty kirjallisesti ja allekirjoittanut valtuutettu edustaja.

19. EI LISENSSI. Mitään Sivuston sisältämää tietoa ei pitäisi ymmärtää antamaan sinulle lupaa käyttää minkään meille tai kolmannen osapuolen omistamia tavaramerkkejä, palvelumerkkejä tai logoja.

20. YHDYSVALLAT KÄYTTÄÄ vain. Sivustoa valvoo ja ylläpitää yritys Kalifornian osavaltiossa sijaitsevista toimistoistaan. Verkkosivuston verkkotunnus on rekisteröity Yhdysvalloissa ja sivusto on Yhdysvalloissa. Tämän sivuston kohdeyleisö koostuu vain Yhdysvalloista. Yhtiö ei esitä, että jokin materiaaleista tai palveluista, joille on annettu pääsy, on käytettävissä tai sopiva käytettäväksi muissa paikoissa. Sivuston käyttöä tai pääsyä sivustoon ei pidä tulkita Yhtiön tarkoituksellisesti hyödyntäen etuja tai etuoikeuksia tehdä liiketoimintaa missä tahansa muussa valtiossa kuin muussa kuin Kaliforniassa ja Yhdysvalloissa.

21. MUUTOKSET. Yritys pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä ehtoja. Jos yritys pyrkii tekemään tällaisen muutoksen, jonka määrittelemme, on meidän harkintamme mukaan olennainen:

(a) ilmoittakaa sinulle sähköpostitse mainittua muutosta 15 päivää ennen muutoksen voimaantuloa;
(b) Julkaise kotisivulla se, että muutos tehdään.

Jos toimivaltainen tuomioistuin ratkaisee tämän muutosasetuksen pätemättömäksi, tämä muutoslauseke lakkautetaan osana tätä sopimusta. Kaikkiin ehtojen muutoksiin on etsittävä.